Szkolenia - Kursy i szkolenia dla piekarzy i cukierników

Kalendarium

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Przeglądaj szkolenia

4-5 kwietnia

Wiesław Kucia

8:00 - 16:00
10
6 kwietnia

Tort od podstaw - Drip Cake - kwiecień 2024

Piętrowy tort czekoladowy z polewą Drip Cake

Anna Kucia

8:00 - 16:00
8
7 kwietnia

Szkolenie cukiernicze - jak upiec idealne francuskie makaroniki oraz makaroniki wegańskie

francuskie tradycyjne migdałowe ciasteczka w wersji klasycznej oraz wegańskiej

Anna Kucia & Anna Ligęza

8:00 - 16:00
8
8-9 kwietnia

Szkolenie jak upiec klasyczny francuski croissant z Mistrzem Wiesławem Kucią - 2 dni - kwiecień 2024

klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat w dwa dni warsztatowe

Wiesław Kucia

8:00 - 16:00
8
13-14 kwietnia

Szkolenie cukiernicze MONOPORCJE

nowoczesne modne kolorowe desery w formie monoporcji

Anna Kucia

8:00 - 16:00
8
15-16 kwietnia

Szkolenie cukiernicze - Królowa beza i desery bezowe

desery z wykorzystaniem bezy przygotowanej na różne sposoby

Jacek Mucha

8:00 - 16:00
10
18-19 kwietnia

Szkolenie cukiernicze - CZEKOLADA - praliny dla każdego

Tajniki pracy z czekoladą. Praliny, praliny krojone i trufle.

Anna Kucia

8:00 - 16:00
6
1 700,00 
20-21 kwietnia

Anna Jędrzejewska

8:00 - 16:00
10
26 kwietnia

Szkolenie cukiernicze - ciasto parzone - ptysie, eklery i paris brest

francuskie eklery, ptysie oraz paris brest z ciasta parzonego

Anna Kucia

8:00 - 17:00
8
900,00 
27 kwietnia

Jednodniowe szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar

nowoczesne desery i monoporcje w aranżacji słodkiego stołu

Anna Kucia

8:00 - 17:00
8
900,00 

Nasi Partnerzy

Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat