Kalendarium
Marzec 2023
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Przeglądaj szkolenia
3 marca
Szkolenie jak upiec klasyczny croissant francuski. Mistrz Wiesław Kucia - marzec 2023
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
6-7
marca
Szkolenie piekarnicze -"PIECZYWO" z Mistrzem Wiesławem Kucią - marzec 2023
Szkolenie "Różne rodzaje pieczywa"
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
8 marca
Tort od podstaw - Drip Cake - nowe pastelowe kolory 8 marca 2023
Tort Drip Cake - pastelowe kolory
Anna Kucia
8:00 - 16:00
8
13-14
marca
Szkolenie piekarnicze - pieczywo wiedeńskie - marzec - 2023
wypieki wiedeńskie w wersji słodkiej i wytrawnej
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
10
17 marca
Szkolenie cukiernicze - PODSTAWY CUKIERNICTWA - cukiernictwo wypiekowe - marzec 2023
klasyczne proste wypieki cukiernicze w nowej formie
Anna Kucia
8:00 - 17:00
8
18-19
marca
Szkolenie cukiernicze: klasyczne wypieki WIELKANOCNE i alternatywy wegańskie - 2023
4 tradycyjne receptury Wielkanocne oraz 4 wegańskie alternatywy.
Anna Kucia / Anna Ligęza
8:00-16:00
8
20-21
marca
Torty nowoczesne - Kacper Barzyk - szkolenie cukiernicze
autorskie podejście do tortów nowoczesnych
Kacper Barzyk
8:00 - 16:00
10
23-24
marca
Szkolenie piekarnicze - pieczywo ługowane - kanapki - marzec 2023
odkrywamy i poznajemy pieczywo ługowane oraz oryginalne kompozycje kanapkowe
Tomasz Korfel
8:00-16:00
8
25-26
marca
Szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar - 25-26 marca
nowoczesne desery i monoporcje w aranżacji słodkiego stołu
Anna Kucia
8:00 - 16:00
8
27 marca
Szkolenie jak upiec klasyczny croissant francuski. Mistrz Wiesław Kucia - 27 marca 2023
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
28-29
marca
Szkolenie piekarnicze -"PIECZYWO" z Mistrzem Wiesławem Kucią - 28-29 marca 2023
Szkolenie "Różne rodzaje pieczywa"
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
10
30-31
marca
Szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar - marzec 2023
nowoczesne desery i monoporcje w aranżacji słodkiego stołu
Anna Kucia
8:00 - 16:00
8