Kalendarium
Maj 2025
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Przeglądaj szkolenia
5-6
maja
Szkolenie piekarnicze - pieczywo włoskie i śródziemnomorskie
najwspanialsze wypieki włoskie i śródziemnomorskie z Mistrzem Wiesławem Kucią
Wiesław Kucia
8:00-16:00
10
8 maja
Jednodniowe szkolenie jak upiec klasyczny francuski croissant
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
9 maja
Szkolenie cukiernicze wegański tort bezglutenowy
wegański, prosty, bezglutenowy i bezcukrowy tort w aranżacji dla dzieci
Anna Ligęza
8:00 - 16:00
6
12-13
maja
Szkolenie cukiernicze - Torty i serniki nowoczesne Zuzanna Sznajderowicz
autorskie podejście do tortów i serników nowoczesnych
Zuzanna Sznajderowicz
8:00 - 16:00
12
19-20
maja
Szkolenie CIASTO DROŻDŻOWE z Mistrzem Wiesławem Kucią - maj 2025
przepisy na idealne pączki, chałki, drożdżówki i inne wypieki z ciasta drożdżowego
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
23 maja
Szkolenie cukiernicze: wegańskie cukiernictwo wypiekowe
wegańskie nowoczesne cukiernictwo wypiekowe
Anna Ligęza
8:00 - 17:00
8
29-30
maja
Szkolenie jak upiec klasyczny francuski croissant z Mistrzem Wiesławem Kucią - 2 dni
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat w dwa dni warsztatowe
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
31 maja
Szkolenie cukiernicze - PODSTAWY CUKIERNICTWA - cukiernictwo wypiekowe
klasyczne proste wypieki cukiernicze w nowej formie
Jakub Janiuk
8:00 - 17:00
10