temperowanie czekolady
Wyświetlanie wszystkich wyników: 11
-
Praliny, praliny krojone i trufle
1 200,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA – praliny dla każdego
1 700,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA – praliny dla każdego – grudzień 2023
1 600,00 zł Czytaj dalej -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA – praliny dla każdego – luty 2023
1 300,00 zł Czytaj dalej -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA – praliny dla każdego – wrzesień 2023
1 400,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA i praliny dla każdego z Mistrzem Jakubem Janiukiem
2 000,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA i praliny dla każdego z Mistrzem Jakubem Janiukiem – czerwiec 2024
1 800,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – CZEKOLADA i praliny dla każdego z Mistrzem Jakubem Janiukiem – październik 2024
1 800,00 zł Czytaj dalej -
Szkolenie cukiernicze – praliny dla każdego
1 200,00 zł Dodaj do koszyka -
Szkolenie cukiernicze – tradycyjne włoskie desery i ciasteczka z mistrzem Salvatore Toma
1 499,00 zł Dodaj do koszyka -
Warsztaty pralinowe włoskiego mistrza czekolady Salvatore Toma
999,00 zł Czytaj dalej
Wyświetlanie wszystkich wyników: 11