Kalendarium
Październik 2023
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Przeglądaj szkolenia
2-3
października
Nowoczesne ciasta krojone z Mistrzem Jackiem Muchą - październik 2023
nowoczesne efektowne ciasta do cukierni, restauracji, domu weselnego i na słodki stół
Jacek Mucha
8:00 - 16:00
12
4-5
października
Szkolenie jak upiec klasyczny francuski croissant z Mistrzem Wiesławem Kucią - 2 dni - październik 2023
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat w dwa dni warsztatowe
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
8
6 października
Szkolenie cukiernicze - Wegański bezglutenowy tort okolicznościowy - październik 2023
Elegancki wegański tort okolicznościowy
Anna Ligęza
8:00 - 17:00
6
7-8
października
Szkolenie cukiernicze - Torty weselne piętrowe - październik 2023
Szkolenie z zakresu składania tortów weselnych wielopiętrowych oraz maraton dekoratorski.
Anna Jędrzejewska
8:00 - 16:00
10
9-10
października
Szkolenie piekarnicze - pieczywo ługowane - kanapki
odkrywamy i poznajemy pieczywo ługowane oraz oryginalne kompozycje kanapkowe
Tomasz Korfel
8:00-16:00
12
12-13
października
Warsztaty pralinowe włoskiego mistrza czekolady Salvatore Toma
Warsztaty przygotowania pralin, popularnych produktów czekoladowych.
Salvatore Toma
9:00 - 17:00
16
14 października
Nowoczesny tort od podstaw - Cartoon Cake - październik 2023
Tort od podstaw - Cartoon Cake
Anna Kucia
8:00 - 17:00
8
16-17
października
Szkolenie cukiernicze - Torty i serniki nowoczesne z Kacprem Barzykiem
autorskie podejście do tortów i serników nowoczesnych
Kacper Barzyk
8:00 - 16:00
12
19-20
października
Szkolenie piekarnicze - BUŁKI DO BURGERÓW I KANAPEK z Mistrzem Wiesławem Kucią - październik 2023
Najlepsze buły burgerowe i do kanapek
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
10
21 października
Jednodniowe szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar - Październik 2023
nowoczesne desery i monoporcje w aranżacji słodkiego stołu
Anna Kucia
8:00 - 17:00
8
23-24
października
Szkolenie cukiernicze - CUKIERNICTWO RESTAURACYJNE z Michałem Wiśniewskim
nowoczesne desery restauracyjne
Michał Wiśniewski
8:00 - 16:00
10
27 października
Szkolenie jak upiec klasyczny francuski croissant - październik 2023
klasyczne francuskie croissanty oraz wariacje na ich temat
Wiesław Kucia
8:00 - 16:00
10
28 października
Tort od podstaw - Drip Cake - październik 2023
Piętrowy tort czekoladowy z polewą Drip Cake
Anna Kucia
8:00 - 16:00
8
30 października
Szkolenie cukiernicze wegański tort bezglutenowy - dla dzieci - październik 2023
wegański bezglutenowy tort dla dzieci
Anna Ligęza
8:00 - 18:00
6